Foto's Griezelwandeling

De Gezinsbond Kumtich heeft onlangs opnieuw een Griezelwandeling georganiseerd.

De foto's zijn hier terug te vinden.
Vanvuchelen-Hautekees en Alfred Scheepmans

De familierubriek van Vanvuchelen-Hautekees (zie ook onder de rubriek persoonlijke sites links) wordt vermeld op Tienen Blogt.
Guido Vanvuchelen heeft op zijn website een overzicht van beroemde burgers uit Kumtich geplaatst.

Alfred Scheepmans heeft iets gelijkaardigs gedaan op zijn website. Via een reclameboekje uit 1968, heeft hij informatie over de handelaars die Kumtich in die tijd rijk was op zijn site geplaatst.

Het artikel op Tienen Blogt is hier te vinden.

Hatha yoga in Kumtich

Lydie Cauwenbergh meldt dat men iedere maandagavond in Kumtich aan yoga kan doen, in de turnzaal van de school.
Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. In het Westen is hatha yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen
Elke week zijn er twee lesuren. de eerste les start om 19u30 en het tweede lesuur om 20u45. De lessen worden gegeven door yogaleraar Paul Hillaert. De prijs per les is € 3.00 ofwel betaal je voor een 10-beurten kaart € 25.00.

Voor meer inlichtingen: Marcel Van Campenhout (tel. 016/827724).

Van Oud naar Nieuw in Kumtich

Vrijwilligers organiseren op woensdag 31 december "Van Oud naar Nieuw" in zaal Centrum in Kumtich. Het feest vangt aan om 19u30. Het omvat receptie, koud buffet en dessertenbuffet. Alle dranken zijn inbegrepen. Je kunt je hiervoor inschrijven vóór 14 december. Prijs: € 60 p.p., te betalen bij inschrijving.

Voor meer inlichtingen of inschrijving: Willy Kempeneers (tel. 016/818766) of Marcel Van Campenhout (tel. 016/827724).

Cursus Natuur-in-zicht

Natuurpunt kern Tienen organiseert vanaf 16 maart de cursus Natuur-in-zicht. Deze groene basiscursus, die loopt van 16 maart tot en met 13 juni, richt zich tot iedereen die de eerste stappen zet in de natuur. Het is de eerste schakel in het CVN-cursustraject natuurgids. Van de deelnemers wordt geen enkele voorkennis vereist. Tijdens een tiental activiteiten maak je kennis met planten, dieren, ecologie, landschappen en biodiversiteit.
Als kennismaking is er vooraf op zaterdag 7 maart 2009 een avant-première wandeling met een knipoog naar de cursus en mogelijkheid om dan nog in te schrijven. Samenkomst: 9u30, Sint-CorneliusKapel van Breisem, Kerkomsestraat, Breisem/Kumtich.

Klik hier voor meer informatie.

© 2011 - 2012 - kumtich.be
XHTML 1.0 Transitional