Kalender

Kerstconcert van Koor Jubilate en Cantate Domino

De kerstliedjes die we allemaal zo goed kennen, de kaarsjes en de lichtjes, de poëzie, de herkenbare instrumentaaltjes, de innige kerstsfeer, dat is wat het koor Jubilate en Cantate Domino u te bieden hebben. Koor Jubilate en Cantate Domino, sedert enkele maanden één groot koor onder leiding van Greet Duerinckx, brengen op zondag 14 december (14u30 in Sint-Gilliskerk, Kumtich) en zaterdag 20 december (20u in St-Pieterskerk, Vissenaken) gekende en minder gekende Duitse, Franse, Engelse, maar vooral veel Nederlandstalige kerstmuziek. Enkele van deze Vlaamse kerstliederen zal u ongetwijfeld willen meezingen.
Hun gasten zijn dit jaar zeer jeugdig. Ze komen uit Overpelt en spelen al enkele jaren regelmatig samen op diverse podia. Tilika is een jonge groep muzikanten, boordevol enthousiasme en talent. U zal van ze houden!
Leah Genoe zocht de meest stemmige poëzie uit, die ze tussen de muziek zal invlechten. Tom Aerden zorgt voor de orgelklanken.
Het koor verwelkomt u graag op een van de Kerstconcerten!

Kaarten: 7 EUR / 6 EUR (vvk en 60+) (-12 gratis)
Reserveren voor Kumtich: tel. 016 81 33 70
Reserveren voor Vissenaken: tel. 016 82 37 02

© 2011 - 2012 - kumtich.be
XHTML 1.0 Transitional